Honlap születik

Hosszas előkészítő munka után, végre megszületett a honlapunk. Külön köszönet a amivarosunk.info oldalnak, akik biztosítják számunkra a tárhelyet!

Rendelkezzen adója 1%-áról

Ha elégedett Egyesületünk munkájával, kérjük támogassa adója 1 százalékával! Kattintson a részletekért


Ma 2019. július 23., kedd, Lenke napja van. Holnap Kinga és Kincső napja lesz.
Betűméret
   

Technikai fejlődésünk

 

1995. évben megalakult Szigetszentmiklósi Polgárőr Egyesület. Csekély taglétszáma a saját költségén, saját gépkocsival járta a település útjait.

Az elismerések és a bevételt jelentő támogatásokból befolyt összegek, nem voltak túl nagyok, de arra elegendő volt, hogy szolgálati gépjárművet, valamint alap felszereléseket (lámpa, mellény) vegyenek, és azt nehezen is, de fenn tudták tartani.Az áttörést a 2000. év hozta meg az Egyesület számára. A komolyabb felszerelésekre fordítható összeget Szigetszentmiklós Város Önkormányzatának és annak Képviselő Testülete a közrend és a közbiztonság érdekébe hozott döntése alapozta meg.
2001. évben lehetőség nyílt Egyesületünk számára, hogy 2 db rendszámfelismerő rendszert állítson szolgálatba, aminek köszönhetően számtalan kiemelkedő eredményt értünk el az Ország egész területén megrendezett autóvadász versenyeken.
Ezen rendszerrel lehetőségünk nyílt arra, hogy Szigetszentmiklóson is folyamatosan rendezhetünk autóvadász versenyeket, és felderíthetjük az itt pihentetésre leparkolt lopott gépjárműveket.
2002. évben az Önkormányzati támogatáson felül már a helyi vállalkozók, és a magánszemélyek adójának 1% is gyarapította Egyesületünk anyagi biztonságát, mely lehetővé tette újabb terepjárók, segédmotor kerékpárok megvásárlását.
2002. évben a Kis Duna ágára szakosodott vízi csoport létrehozását kezdeményezték a vízpartján élő emberek egy csoportja, akik részére egy úgynevezett K-9 típusú kishajót tudtunk szolgálatba állítani.
2007.évben egy újabb csoport létrehozására nyílt lehetősége az Egyesületnek Szigetszentmiklós Sóshegy- Felsőtag beiktatásával.
Ezen csoport technikai felszerelése is megtörtént, egy terepjáró megvásárlásával, valamint a belépő tagok részére egyen póló, sapka, láthatósági mellény biztosításával.
2009.évben Szigetszentmiklós Lakihegyen, lakossági fórumon vettünk részt, ahol a helyi lakosság hiányolta a Polgárőrség jelenlétét a mindennapjaikból.
A fórumon az Egyesületet képviselő vezetőségi tag elmondta a Polgárőrség lényegét és rákérdezett a helyi lakosokra, hogy mért nem szerveznek csoportot és csatlakoznak a Szigetszentmiklósi Polgárőr Egyesülethez.
Rövid szerveződés után kis létszámmal ugyan, de megalakultak.
Kicsiny taglétszámukkal megkezdték munkájukat, amihez a megfelelő felszerelést tudtunk biztosítani számukra is.
2011. évben új bázisunk létrehozásával egyidejűleg kiépítésre került az URH rádiós rendszer.
A rendszer két végpontban, valamint 10 közbeépített állomással rendelkezik.
Minden egyes technikai eszköz lámpa, forgalmat terelő berendezés, oktató eszköz, a biztonságos szolgálat teljesítésében segíti a kollegák munkáját.
Minden további támogatás legyen az Önkormányzati, vállalkozói, valamint a magánszemélyek adójának 1%-a növeli az Egyesület szakmai, és technikai képzetségét, amellyel a város lakóinak biztonságát, nyugalmát kívánjuk a továbbiakban is szolgálni!

 

Melyik honlap forma tetszik jobban?

Statisztika

Tagok : 52
Tartalom : 93
Webcímek : 3
Tartalom találatai : 427669
loader

box

TV újság