Honlap születik

Hosszas előkészítő munka után, végre megszületett a honlapunk. Külön köszönet a amivarosunk.info oldalnak, akik biztosítják számunkra a tárhelyet!

Rendelkezzen adója 1%-áról

Ha elégedett Egyesületünk munkájával, kérjük támogassa adója 1 százalékával! Kattintson a részletekért


Ma 2019. július 23., kedd, Lenke napja van. Holnap Kinga és Kincső napja lesz.
Betűméret
   

Erdélyben is erősödik a polgárőrség

Erősödik a polgárőrség GyergyószentmiklósonHárom nap alatt negyvenhat személy jelentkezett az erdélyi Gyergyószentmiklóson (Szigetszentmiklós testvérvárosa), az ottani polgárőrség székhelyén, hogy polgárőrnek jelentkezzen. Ugyan a jogi és törvényi szabályozások mások Romániában, mint Magyarországon, a gyergyószentmiklósi lakósok mégis úgy döntöttek, létrehozzák és tagságukkal erősítik az ottani polgárőrséget.

 

Bajkó László polgárőr elnök a jelentkezőknek elmondta, hogy a szerdán, csütörtökön, illetve pénteken tartott találkozón részt vevő negyvenhat személy közül egyetlenegy sem torpant meg, mindannyian vállalják az önkéntes polgárőri munkát. Mint elhangzott, ahhoz, hogy a polgárőrség rendszeresen tudjon járőrözni, minél több helyszínen jelen legyen, ennél sokkal több tagra lenne szükség, szívesen fogadnak tehát újabb jelentkezőket is.

 

A működési költségeket érintve megtudtuk, hogy egyelőre a tagok a személyes ismeretségi körükben próbálnak adományokat gyűjteni, ugyanakkor keresik a további lehetőségeket.

Az önkéntesek nem csak autós járőrt végeznek, hanem a gyalogos szolgálatot is vállalni fogják, hogy az utcai jelenlétükkel is segítsék városuk közbiztonságát.

forrás: polgarorradio.hu

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Melyik honlap forma tetszik jobban?

Statisztika

Tagok : 52
Tartalom : 93
Webcímek : 3
Tartalom találatai : 427685
loader

box

TV újság

Creative Commons Licenc
Ez a Mű a Creative Commons Nevezd meg! - Ne add el! - Így add tovább! 2.5 Magyarország Licenc feltételeinek megfelelően szabadon felhasználható

.