Ki olvas minket

Oldalainkat 22 vendég böngészi
image image image image image
Köszöntő a lakosság felé
Pártl József
Technikai fejlődésünk
Regisztrációs segédlet

Honlap születik

Hosszas előkészítő munka után, végre megszületett a honlapunk. Külön köszönet a amivarosunk.info oldalnak, akik biztosítják számunkra a tárhelyet!

Rendelkezzen adója 1%-áról

Ha elégedett Egyesületünk munkájával, kérjük támogassa adója 1 százalékával! Kattintson a részletekért


Ma 2019. július 23., kedd, Lenke napja van. Holnap Kinga és Kincső napja lesz.
Betűméret
   

Inteligens parkolás

Az alábbi képet egy polgárőr társunk küldte be. Különösebb kommentár szerintem nem szükséges hozzá...

A nagyításhoz klikk a képre.

 

Ilyen lesz

Ilyen lesz a polgárőr formaruhaAhogy azt már előző írásunkban is közöltük az Országos Polgárőr Szövetség elnöksége nemrégiben elfogadta a polgárőrség egységesített formaruháját. Dr. Túrós András, az Országos Polgárőr Szövetség elnöke nemrégiben egy televíziós műsorban elmondta, a polgárőröknek törvény írja elő milyen formaruhát kell hordania, nem lehet megtévesztő, nem hasonlíthat sem a rendőrség, sem más rendészeti szerv egyenruhához. Az OPSZ ezért külön formaruhát alkotott. Előző írásunkban már bemutattuk a formaruha kollekció pár fontosabb darabját, íme most itt a fojtatás.

 

Erdélyben is erősödik a polgárőrség

Erősödik a polgárőrség GyergyószentmiklósonHárom nap alatt negyvenhat személy jelentkezett az erdélyi Gyergyószentmiklóson (Szigetszentmiklós testvérvárosa), az ottani polgárőrség székhelyén, hogy polgárőrnek jelentkezzen. Ugyan a jogi és törvényi szabályozások mások Romániában, mint Magyarországon, a gyergyószentmiklósi lakósok mégis úgy döntöttek, létrehozzák és tagságukkal erősítik az ottani polgárőrséget.

 

Bajkó László polgárőr elnök a jelentkezőknek elmondta, hogy a szerdán, csütörtökön, illetve pénteken tartott találkozón részt vevő negyvenhat személy közül egyetlenegy sem torpant meg, mindannyian vállalják az önkéntes polgárőri munkát. Mint elhangzott, ahhoz, hogy a polgárőrség rendszeresen tudjon járőrözni, minél több helyszínen jelen legyen, ennél sokkal több tagra lenne szükség, szívesen fogadnak tehát újabb jelentkezőket is.

 

A működési költségeket érintve megtudtuk, hogy egyelőre a tagok a személyes ismeretségi körükben próbálnak adományokat gyűjteni, ugyanakkor keresik a további lehetőségeket.

Az önkéntesek nem csak autós járőrt végeznek, hanem a gyalogos szolgálatot is vállalni fogják, hogy az utcai jelenlétükkel is segítsék városuk közbiztonságát.

forrás: polgarorradio.hu

 

Polgárőr kirándulás 2013

KEDVES POLGÁRŐR TÁRSAINK!

2013. JÚLIUS 20.-ÉN KISKUNMAJSÁRA TERVEZZÜK AZ ÉVES CSALÁDI KIRÁNDULÁSUNKAT.

HAGYOMÁNYAINKNAK MEGFELELŐEN EGYESÜLETÜNK TAGJA 1 FŐT INGYEN HOZHAT, MINDEN TOVÁBBI SZEMÉLY UTÁN 4 ÉV FELETT 2.000 FT ÖNKÖLTSÉGET KELL FIZETNI, MELY TARTALMAZZA A BELÉPŐ ÁRÁT, VALAMINT AZ ÚTIKÖLTSÉGET.

 

MINDEN EGYES CSOPORT A VEZETŐJÉNÉL ADJA LE JELENTKEZÉSÉT, HOGY HÁNY FŐVEL VESZ RÉSZT A KIRÁNDULÁSON LEGKÉSŐBB: 2013. JÚLIUS 1-IG.

KÉREM, A HATÁRIDŐ PONTOS BETARTÁSÁT A BUSZRENDELÉS MIATT.AZ INDULÁS VÁRHATÓAN 2013. JÚLIUS 20. REGGEL 07:00 ÓRA.


VEZETŐSÉG

Képek a jonathermal.hu oldalról

 

Vacsora rendezvény

Szabó József Szigetszentmiklós polgármestere, 2013-06-27-én az árvízvédelemben résztvevő önkéntesek tiszteletére köszönetképpen díszvacsorát rendezett. A rendezvény a Szigetszentmiklósi Horgászegyesület halászcsárdájában zajlott. Polgárőrségünk is kapott meghívást és pár polgárőr képviselte Egyesületünket.

 

 

2. oldal / 13

Melyik honlap forma tetszik jobban?

Statisztika

Tagok : 52
Tartalom : 93
Webcímek : 3
Tartalom találatai : 427668
loader

box

Az alapoktól napjainkig...

Szavazások

Elégedett a Polgárőrség munkájával?

A lenti cikkeket a amivárosunk.hu oldalról mazsoláztuk

TV újság

Polgárőr rádió hallgatása

undefined

A BKV H6-os HÉV járatának utolsó járata Vágóhíd irányából Ráckeve felé közlekedő szerelvénye a menetrend szerint 23.35-kor indul.

 

undefinedA hétvégén eltűnt ló kiscsikót hozott napvilágra, amit ígéretünkhöz méltan bemutatunk az oldalon

 

 

undefined

2012.05.27-28. éjfél környékén a rendőrség és a tűzoltóság egy magányos lovat próbált elkapni a Csépi út környékén.

 

Creative Commons Licenc
Ez a Mű a Creative Commons Nevezd meg! - Ne add el! - Így add tovább! 2.5 Magyarország Licenc feltételeinek megfelelően szabadon felhasználható

.