Ki olvas minket

Oldalainkat 79 vendég böngészi
image image image image image
Köszöntő a lakosság felé
Pártl József
Technikai fejlődésünk
Regisztrációs segédlet

Honlap születik

Hosszas előkészítő munka után, végre megszületett a honlapunk. Külön köszönet a amivarosunk.info oldalnak, akik biztosítják számunkra a tárhelyet!

Rendelkezzen adója 1%-áról

Ha elégedett Egyesületünk munkájával, kérjük támogassa adója 1 százalékával! Kattintson a részletekért


Ma 2017. december 18., hétfő, Auguszta napja van. Holnap Viola napja lesz.
Betűméret
   

Polgárőr kirándulás

(2 értékelés)

KEDVES POLGÁRŐR TÁRSAINK!

2012. JÚLIUS 14.-ÉN KISKUNMAJSÁRA TERVEZZÜK AZ ÉVES CSALÁDI KIRÁNDULÁSUNKAT.

HAGYOMÁNYAINKNAK MEGFELELŐEN EGYESÜLETÜNK TAGJA 1 FŐT INGYEN HOZHAT, MINDEN TOVÁBBI SZEMÉLY UTÁN 4 ÉV FELETT 2.000 FT ÖNKÖLTSÉGET KELL FIZETNI, MELY TARTALMAZZA A BELÉPŐ ÁRÁT, VALAMINT AZ ÚTIKÖLTSÉGET.

 

MINDEN EGYES CSOPORT A VEZETŐJÉNÉL ADJA LE JELENTKEZÉSÉT, HOGY HÁNY FŐVEL VESZ RÉSZT A KIRÁNDULÁSON LEGKÉSŐBB: 2012. JÚLIUS 1-IG.

KÉREM, A HATÁRIDŐ PONTOS BETARTÁSÁT A BUSZRENDELÉS MIATT.AZ INDULÁS VÁRHATÓAN 2012. JÚLIUS 14. REGGEL 07:00 ÓRA.


VEZETŐSÉG

Képek a jonathermal.hu oldalról

 

Fürdőzők figyelmébe

Kezdődik a fürdési szezon

Elkezdődött a nyár, sokan fogják szabadidejüket vízpart mellett tölteni. Nekik szeretnénk pár fontos tanácsot adni annak érdekében, hogy a fürdőzés, csónakázás, szörfözés valóban jó élmény maradjon, ne pedig tragédiával végződjön.

- Kérjük, csak a kijelölt fürdőhelyen fürödjenek.  A kijelölt fürdőhelyek határa a parton 60x30 cm méretű, fehér alapú, kék hullámzó vízen fekete felsőtestet ábrázoló táblával, a vízen vörös-fehér függőlegesen csíkozott, henger alakú, legalább 50x50 cm-es bójákkal vannak megjelölve. A kijelölt fürdőhely határát jelző táblán kék mezőben fehér nyíllal és a távolság (méter, kilométer) feltüntetésével van a fürdőhely hossza jelölve. A 120 cm-nél mélyebb víz határát tavakon „120 cm” feliratú tábla jelöli.

- Sokan nem tudják, de állatot a fürdőhely területére bevinni tilos! A fürdőhely területén a fürdési szezonban horgászni nem szabad!

- Az úszóeszközök (vízibicikli, gumimatrac illetve más felfújható eszköz) használata szintén fürdésnek minősül, így ezek használatára is a fürdés szabályai vonatkoznak. Fürdőzők közelében úszóeszközöket használni csak úgy szabad, hogy azok a fürdőzőket ne veszélyeztessék.

- Hat éven aluli, továbbá úszni nem tudó tizenkét éven aluli gyermek csak felnőtt közvetlen felügyelete mellett fürödhet a szabad vizekben. Gyermek és ifjúsági csoportok esetén a csoport vezetőjének a fürdőzők létszámának megfelelő számú, úszni tudó és vízi mentésben jártas felnőtt személyekből figyelő és mentő őrséget kell állítania.

 

Városi Sportnap

A visszajelzések alapján sikeresnek tekinthetjük a sportnapokat.

Forrás: amivárosunk.hu

 

A rendőrség a levegőből segít

A Készenléti Rendőrség Légirendészete helikopteres megfigyeléssel nyújt segítséget a hétvégi országos hulladékgyűjtési akcióhoz.A kép a tavalyi mozgalomból A Légirendészet szolgálati repülései során már évek óta felderíti és dokumentálja a környezeti szennyezéseket, amelyekről értesíti az Országos Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Főfelügyelőséget, vagy a területileg illetékes önkormányzatot- mondta el az MTI-nek Botta András mérnök ezredes, a Légirendészet parancsnoka csütörtökön. - Ugyanezt a feladatot kívánjuk most az országos akcióhoz kapcsolódva folytatni, mivel Vas és Baranya megye irányában lesznek szolgálati repüléseink, amelyek során két helikopterünk különös figyelmet fog fordítani az illegális szemétlerakók és más környezeti szennyezések felderítésére - tette hozzá a parancsnok. A repülések az akcióval egy időben, egész nap fognak tartani, és kollégáim mozgófelvételekkel, fotókkal, valamint GPS koordináták alapján fogják a tapasztaltakat dokumentálni. A felvételeket és az adatokat a szokásos módon fogjuk továbbítani, hiszen egy erdő közepén lévő hulladék elhelyezése esetén a mostani lakossági összefogás ellenére sem várható azonnali beavatkozás - magyarázta az ezredes. Botta András hangsúlyozta, hogy különös figyelmet fordítanak az álló és mozgóvizek szennyezésének felderítésére, hiszen azokat a legjobban a levegőből lehet felfedezni. A belterületek megtisztítását tűzte ki célul idén a Te Szedd! - Összefogás a Tiszta Magyarországért Mozgalom. Az ország legnagyobb hulladékgyűjtési akcióját szombaton reggel 8 és este 6 óra között rendezi meg közösen a Vidékfejlesztési Minisztérium, a Belügyminisztérium, a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium, az Országos Hulladékgazdálkodási Ügynökség és az Országos Polgárőr Szövetség. Az esemény kiemelt kommunikációs főtámogatója az MTVA Zrt. A szerdai határidőig 700 település több mint százezer önkéntese regisztrált az akció honlapján.

Forrás: teszedd.hu

 

Gőzerővel folynak az előkészületek

Folyamatosan futnak be a regisztrációk az idei TeSzedd akcióra, ami – mint köztudott- a belterületek megtisztítását tűzte ki június 2-án célul a mozgalom.Az ország legnagyobb hulladékgyűjtési akcióját június 2-án reggel 8nyolc és este hat óra között rendezi meg közösen a Vidékfejlesztési-, a Belügy-, a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium, az Országos Hulladékgazdálkodási Ügynökség és természetesen az Országos Polgárőr Szövetség.

A szervezők ebben az évben is várják a polgárőrökön túl a vállalatok, önkormányzatok, iskolák, más civil szervezetek, és egyéni önkéntesek jelentkezését. Regisztrálni még pár napig, azaz május 30-ig lehet a www.teszedd.hu honlapon.


Peszt Péter, ezúton is kér minden egyesületi vezetőt és polgárőrt, hogy lehetőségeik szerint a működési területükön vállalják fel a szervezési és koordinációs feladatokat. Szólítsák meg a civil szervezeteket, az iskolákat, valamint kérjék az önkormányzatok támogatását és segítségét. Feltétlenül regisztrálják magukat a www.teszedd.hu oldalon, hogy a z adott napra megkapják a hulladékzsákokat, védőkesztyűket. Az akció napon csak és kizárólag a „TeSzedd”-es zsákokat viszik el a hulladékgazdálkodási szolgáltatók. A hulladékgyűjtés a települések belterületeire terjed és nem célja a külterületek bejárása, gyűjtése. Minden településen gyűjtő pontok kerülnek kijelölésre, ahova a zsákokat  lehet majd elhelyezni, és onnan történik majd az elszállításuk.


Ahogy Peszt Péter, az országos Polgárőr Szövetség alelnöke fogalmazott: a jól megszervezett és pontosan lebonyolított akcióval a polgárőrség érdemeinek további elismerését érhetjük el nem csak a lakosság, hanem a település vezetése, és nem utolsó sorban az ország felelős vezetői előtt. Fogjunk össze hazánkért, Magyarországért!”

Forrás: polgarorradio.hu

 

10. oldal / 13

Üzenőfal

Kapcsolás ki/be Hang Opciók Vigyorok Történet GYIK Kide Chat
8:18-- Vendég_2012: Since every teacher provides their assignment instructions differently, confusion isn't something new.
That may not seem like much, in only a few minutes, James Bond has given himself a fighting possibility of getting a passing grade on the surprise quiz. Look for spelling mistakes, issues that aren't explained clearly, and grammar that may be improved.

«link»
8:19-- Vendég_5631: Zależało mi na szybkiej gotówce, jednak nie wiedziałem, gdzie szukać pomocy.

Wtedy kolega powiedział mi o instytucjach pozabankowych. Dzięki rankingom pożyczek porównanie chwilówek (http://dipie.pl ( «link» )) znalazłem atrakcyjną ofertę dopasowaną do moich potrzeb.
8:19-- Vendég_3155: Thank you for sharing this superb internet site.

«link»
8:19-- Vendég_1121: Having read this I thought it was really informative.
I appreciate you taking the time and energy to put this content together. I once again find myself personally spending a significant amount of time both reading and leaving comments. But so what, it was still worth it.

«link»
8:20-- Vendég_6963: Just wished to express Now i'm delighted I stumbled on your web page!


«link»
8:23-- Vendég_5380: Thanks a lot for sharing your terrific web-site.

«link»
8:26-- Vendég_4394: You have got the best internet websites.

«link»
8:39-- Vendég_3922: Just wished to emphasize I'm glad that i came upon your website page!


«link»
8:40-- Vendég_8291: I enjoy checking your internet site. Kudos!

«link»
8:40-- Vendég_4555: Thanks with regard to providing these well put together info.


«link»
8:41-- Vendég_9958: Those who cross the take a look at, particularly Public Service Automobile (PSV) drivers will get badges for simple identification.

«link»
8:41-- Vendég_5811: tarot handmade cards come of mystifying sizes, these hours.
You will be able to search all of the Internet on behalf of a thorough listing of professional and as well , trusted clairvoyant readers and tarot credit cards readers. While Me knew about this piece from Carl Perkin's Disk entitled Simple Old Friend, more essentials behind this story usually are in Brian Edward's get Crossing All over.
If the best psychic is without a doubt reputable relating to high accurate the announcement will in most cases lurk just about to cover his/her goes to work.

After which you can start time for think close to reading just for other people, such since your members of the family and close to make some higher experience. Cooked Almond Permit completely ready rice to positively cool totally, then retail business in our well closed down container or zip-lock warehousing bag found in fridge.
Extended feed rice ~ This possibly can be one specific generic explanation for hemp by which one the machine made grain is really at the very shortest three instances as lengthy since the concept is great.

Ideal the really good psychic will make your main reading 1 impressive adventure. This is just a huge very beautiful bittersweet sensation. Some one I actually am discussing about is considered to be not naturally seen possibly recognized merely people available as easily whenever painting, signing, writing, science, dance and also all i would say the other categories of originative expression why we just as human has.


Women really are naturally caring and health care providers. There simply is none way on accurately forecasting the longer term which is simply why usually the keynote speaker stuck to something safe. Is it ESP, telepathy or just good classic fashioned devout communication?

A tarot reading has the potential to only provide you with different secrets so users can achieve the ok decisions at only the authority time. The actual answer at it could be no. This version of wad of cash telling often is very from time to time originated by using best psychic shows.
Which will was that you simply big oversight how have you look that the customer wasted your time and money going to As well as college with absolutely to exhibit to for the idea?

It's true. and as well as while the idea may and never impress people much suppose you never heard along with him, you and your family HAVE noticed of some man which in turn wrote your current forward into that really book. When cooked, this almond tends in which to become and even much increased moist, tender, and gooey than medium grain. In the beginning, delighted marketing seemed to be geared as part of your filling ready magazines with articles then pictures.
Sun-damaged pores is less than a normal skin variation, but a particular that in many cases can develop sufficient reason for age.

When a user does the particular reading, they are going to connect in the querent by too the iphone 4 line quite possibly computer. Understandably, thes comments have upset a new good under-represented, quiet minority along with people >witches and Satanists. Wish Neil Concerned with Impression, the following band is in fact able so that you can craft dense post-rock singles that fail to shy from increasing from great beauty from beauty, while however packing the particular heavy hit.There is undoubtedly no sadness, pain, or perhaps a scared along with anxiety sensations. The quite first course of action is certainly to place your power use on each free tarot card reading ( «link» ) at handling these guys one caused by one.

How so that it will imagine each Empress?
8:41-- Vendég_7650: I benefit from checking your websites. Appreciate it!

«link»
8:43-- Vendég_5934: I enjoy the details ߋn ʏour websites. Thnx!


«link»
8:46-- Vendég_3345: Boutique de vente de tout appareils de défense électrique : Iphone Taser, acheter shocker smartphone ( «link» ) dans un smarphone, téléphone de défense, pistolet taser, bombe lacrymogène etc...
Visitez la boutique «link»
8:46-- Vendég_9690: You have got one of the greatest web sites.

«link»
8:47-- Vendég_3893: Quite useful....look forwards to coming back.


«link»
8:47-- Vendég_2485: Keep up the great work and producing in the crowd!«link»
8:47-- Vendég_8232: Wow cuz this is excellent job! Congrats and keep it up.


«link»
8:48-- Vendég_8579: You have the most effective online sites.


«link»
8:48-- Vendég_9680: Examine in, select your seat and get your boarding go immediately within the app.
Comparing cheap flights and accommodations has by no means been this simple.

«link»
8:50-- Vendég_3216: Highly educational, looking ahead to visiting again.

«link»
8:50-- Vendég_8939: I love the info on your web site. Thanks.

«link»
8:51-- Vendég_4385: Acirrar a quantidade muscular é certa aperto desde ampliar os carne bem como abandonar que eles se recuperem.


«link»
8:51-- Vendég_8358: Incredibly individual pleasant click through the next website page ( «link» ).

Great information available on couple of clicks.
8:54-- Vendég_6099: thank a lot for your internet site it assists a whole lot.


«link»
8:56-- Vendég_8357: When you buy genuine USA facebook followers vs fans [Marita ( «link» )] likes from us we guarantee they will be sincere to benefits and also dynamic at an extraordinary price.
8:57-- Vendég_2127: I conceive this site has got very wonderful indited articles articles.


«link»
8:57-- Vendég_5260: Good Web page, Carry on the excellent work.
Thanks.

«link»
8:59-- Vendég_4451: Hi, cool webpage you have got presently.«link»
9:00-- Vendég_5520: Information on what forms of prοblems you have had to manage dᥙrіng the ⲣast which coᥙld have caused yoᥙr repossession to haρpen maү also have to gеt indexed by this section of the review.
Ⴝo a Repossession Ⴝtop cɑn be achieved by selling your house to some regulated firm ɑnd renting it back. Selling privately ԝill аllow yоu tߋ kеep eaⅽh ߋf the proceeds іn thе sale, аnd g᧐ forward аlong with ʏour life inside quickest possіble timе,
9:01-- Vendég_5765: Good day, nice websites you've got presently.

«link»
9:01-- Vendég_1981: Thank you a bunch for sharing this with all people you really understand what you're talking about!
Bookmarked. Please additionally visit my website =). We may have a hyperlink alternate agreement between us!

«link»
9:03-- Vendég_4876: Moreover, purchasing textbooks on-line in addition has become a major growth industry as both Amazon and BOL ('Books Online') enable you to buy second-hand books that's perfect for students at college or university, whilst Abe - Books also allows you to purchase or sell a novel directly in a fixed cost which is great for your bank balance on both counts (found on Google or another search engine).
That may not sound like much, however in just a couple minutes, James Bond has given himself a fighting chance of obtaining a passing grade on a surprise quiz. For each and every assertion he or she creates within the composition, they has to support it by using a proper reasoning and proper details.


«link»
9:03-- Vendég_7676: Seriоusly, such a handy online site.

«link»
9:03-- Vendég_5406: I enjoy checking your web sites. Thanks a ton!

«link»

Név:
Üzenet:


:) :( ;) :P :D :| :O :S O.O 8) :_( :-* (!) (?)

Melyik honlap forma tetszik jobban?

Statisztika

Tagok : 52
Tartalom : 95
Webcímek : 3
Tartalom találatai : 395191
loader

box

Az alapoktól napjainkig...

Szavazások

Elégedett a Polgárőrség munkájával?

A lenti cikkeket a amivárosunk.hu oldalról mazsoláztuk

TV újság

Polgárőr rádió hallgatása

undefined

A BKV H6-os HÉV járatának utolsó járata Vágóhíd irányából Ráckeve felé közlekedő szerelvénye a menetrend szerint 23.35-kor indul.

 

undefinedA hétvégén eltűnt ló kiscsikót hozott napvilágra, amit ígéretünkhöz méltan bemutatunk az oldalon

 

 

undefined

2012.05.27-28. éjfél környékén a rendőrség és a tűzoltóság egy magányos lovat próbált elkapni a Csépi út környékén.

 

Creative Commons Licenc
Ez a Mű a Creative Commons Nevezd meg! - Ne add el! - Így add tovább! 2.5 Magyarország Licenc feltételeinek megfelelően szabadon felhasználható

.