Ki olvas minket

Oldalainkat 32 vendég böngészi
image image image image image
Köszöntő a lakosság felé
Pártl József
Technikai fejlődésünk
Regisztrációs segédlet

Honlap születik

Hosszas előkészítő munka után, végre megszületett a honlapunk. Külön köszönet a amivarosunk.info oldalnak, akik biztosítják számunkra a tárhelyet!

Rendelkezzen adója 1%-áról

Ha elégedett Egyesületünk munkájával, kérjük támogassa adója 1 százalékával! Kattintson a részletekért


Ma 2019. július 23., kedd, Lenke napja van. Holnap Kinga és Kincső napja lesz.
Betűméret
   

Polgárőrség alakult Csepelen

Polgárőrség alakult CsepelenMegalakult tegnap a Csepel Polgárőr és Önkéntes Katasztrófavédelmi Egyesület. Legfőbb céljuknak a folyamatos járőrözés mellett a bűnmegelőzési, forgalomirányítási feladatok ellátását a hatósági személy megérkezéséig a helyszínbiztosítást, valamint iskolák, zebrák, főbb csomópontok környékén a gyalogosok és kerékpárosok közlekedésének segítését tartják.

 

Anomália a sárga villogó körül

Most még kell használni a sárga villogótMódosították a KRESZ-t, és ezzel bonyodalmat keltettek a polgárőr szolgálat ellátásában. A jogszabályban csak egy szót írtak el, valaki a ’lehet’ helyett "kell"-et írt?  Mindenesetre most az van, hogy a polgárőr autókon a sárga figyelmeztető jelzésnek villognia kell, ha jó, ha nem jó.

 

Lakossági bejelentés

Az alábbi levelet kaptuk:

"Tisztelt Szigetszentmiklósi Polgárőrség!
Felhívom a figyelmüket, hogy Szigetszentmiklós BKV HÉV megállóiban jellemzően szombat esténként (inkább éjjelenként) rendszeresen csavargók/zsiványok garázdálkodnak, és tönkre teszik az ott található padokat, szemét tárolókat (ezeket ki is borogatják a földre), szét törik a HÉV vezetői számára kitett tükröket, és óriási szemetet hagynak ott. Ez legkésőbb 18 órától másnap hajnalig tart, és több kisebb csoportokban vannak, amikor így próbálják levezetni a fölösleges energiájukat.
Leggyakrabban alkohol és/vagy kábítószer hatása alatt álló fiatalok randalíroznak ott (pl. a József Attila telep megállóban is), és törik-zúzzák a sörös és boros üvegeket a járdán. Esetenként össze is firkálják graffiti-vel a padokat, és a BKV épületét is.
Arról nem beszélve, hogy a BKV állomásaiban tilos a dohányzás, mégis ott füstölnek, és a csikkeket is a földre dobálják el.
Szombat éjjelenként néhány alkalommal igazán kinézhetnének a BKV HÉV megállóiba a rendőr járőrökkel, hogy igazoltassák az ott tanyázó garázda magatartású személyeket, és esetleg intézkedhetnének is, hogy a köztulajdon, és a környezet ne szenvedjen több sérülést."

 

A „Polgárőrök a Környezet Megóvásáért” 2012 őszi akció programja

Az Országos Polgárőr Szövetség a környezet- és természetvédelem segítése érdekében meghirdeti a „Polgárőrök a Környezet Megóvásáért” 2012 őszi akció programot. Ennek megfelelően megszervezi az évek óta hagyományos, valamennyi polgárőr egyesületre kiterjedő „ŐSZI” nagytakarítás végrehajtását a felügyelőségek, az igazgatóságok, az önkormányzatok, továbbá más együttműködő civil szervezetek, valamint a helyi lakosság részvételével.

A program célja, a település bel- és külterületén elszórt, valamint illegálisan elhelyezett hulladékok összegyűjtése és elszállítása. A veszélyforrások, környezetkárosítások, környezet szennyezések, illegális hulladék lerakók feltárása.

 

 

Csatornázás Csepelen

Örömmel és nem kevés bosszúsággal tapasztaljuk, hogy nagy erőkkel folyik a csatornázás Csepelen. Örülünk, hogy lassan megközelítjük egy európai falu színvonalát, bosszankodunk a véget nem érő közlekedési dugók miatt. Plusz most már bosszankodunk, hogy az egyébként sem csekély szemét halmazainkat, a csatornázást végző cégek is igyekeznek növelni. Persze ez csak az én magán véleményem, de a képeken törött csatorna elemek, aszfalt és beton törmelékek talán alátámasztják ezt.

Tavaly az Önkormányzat kitakaríttatta ezt a területet. A képeken a mai állapotokat láthatjátok. A műholdas térképen még látszik, hogy egyszer út volt itt..........

 

csatorna1.jpgcsatorna2.jpgcsatorna3.jpgcsatorna4.jpglerako.jpg

 

7. oldal / 13

Melyik honlap forma tetszik jobban?

Statisztika

Tagok : 52
Tartalom : 93
Webcímek : 3
Tartalom találatai : 427679
loader

box

Az alapoktól napjainkig...

Szavazások

Elégedett a Polgárőrség munkájával?

A lenti cikkeket a amivárosunk.hu oldalról mazsoláztuk

TV újság

Polgárőr rádió hallgatása

undefined

A BKV H6-os HÉV járatának utolsó járata Vágóhíd irányából Ráckeve felé közlekedő szerelvénye a menetrend szerint 23.35-kor indul.

 

undefinedA hétvégén eltűnt ló kiscsikót hozott napvilágra, amit ígéretünkhöz méltan bemutatunk az oldalon

 

 

undefined

2012.05.27-28. éjfél környékén a rendőrség és a tűzoltóság egy magányos lovat próbált elkapni a Csépi út környékén.

 

Creative Commons Licenc
Ez a Mű a Creative Commons Nevezd meg! - Ne add el! - Így add tovább! 2.5 Magyarország Licenc feltételeinek megfelelően szabadon felhasználható

.