Ki olvas minket

Oldalainkat 35 vendég böngészi
image image image image image
Köszöntő a lakosság felé
Pártl József
Technikai fejlődésünk
Regisztrációs segédlet

Honlap születik

Hosszas előkészítő munka után, végre megszületett a honlapunk. Külön köszönet a amivarosunk.info oldalnak, akik biztosítják számunkra a tárhelyet!

Rendelkezzen adója 1%-áról

Ha elégedett Egyesületünk munkájával, kérjük támogassa adója 1 százalékával! Kattintson a részletekért


Ma 2019. július 23., kedd, Lenke napja van. Holnap Kinga és Kincső napja lesz.
Betűméret
   

Sós-hegyi pillanatok

Lementettem a polgárőr telefonról a képeket. Gondoltam pár képpel illusztrálom a környékünkön előfordult eseményeket. Az 554 képből 36-ot teszek fel a honlapra.

A képek véleményem szerint magukért beszélnek, így úgy gondolom nem kell kommentálnom őket.

A folytatáshoz kattints a Tovább a képekhez

 

 

Kocsi a tóban

Tegnap délelőtt érdekes jelenségre bukkantak a Sóshegyi polgárőrök. Járőrszolgálatuk közben a Szigetszentmiklós északi részén fekvő Kék tóban egy személygépkocsira lettek figyelmesek. Mivel ez nem megszokott módja a parkolásnak, Herman András azonnal értesítette a rendőrséget.

A rendőrséget a katasztrófavédelem búvár egységét és a tűzoltókat is be kellett vezetni a területre. A búvárok átfordították a járművet és a tűzoltók kiemelték a vízből.

A gépjárművet egy csepeli ház garázsából lopták el. Állítólagos információink szerint a garázsban található fegyverszekrényt is feltörték és fegyvereket is eltulajdonítottak. A búvárok csak egy távcsövet találtak a víz alatt.

Beszámoló és képek: Herman András

 

 

Testvérvárosi látogatás

Testvérvárosunkból (Gyergyószentmiklós) Mezei János polgármester vezetésével 42 fős delegáció érkezett Szigetszentmiklósra szakmai tapasztalatcserére.

Gyergyoszentmiklosi-onkormanyzati-delegacio-latogatasa-Szigetszentmikloson-2013-februar-1417ig

A küldöttséget Szabó József polgármester fogadta és köszöntötte a polgármesteri hivatalban majd a gyergyói szakembereknek lehetőségük nyílt szakmai megbeszéléseket folytatni a hivatal munkatársaival,  az Aries Kft.-ben, városunk általános iskoláiban, a Vadgesztenye Szociális Intézményben, valamint a Konduktív Óvodában és a Városi Könyvtár és Közösségi Házban. A látogatás során megtekintették városunk nevezetességeit, az Ádám Jenő Emlékházat, valamint a Helytörténeti Gyűjteményt és a legújabb épületünket, a Sportcsarnokot. A katolikus templomban a Városi kórus rövid műsorral fogadta a gyergyószentmiklósiakat, majd utána Czikó László tiszteletes misézett.

A delegáció néhány tagja nagy érdeklődést mutatott a polgárőrség iránt. Őket Pártl József a Szigetszentmiklósi Polgárőrség elnöke látta vendégül. Bemutatta a polgárőrség technikai eszközeit, beszámolt a tevékenységekről, eredményekről. A vendégek örültek a szíves fogadtatásnak. Mivel náluk nem létezik polgárőrség a bemutatóból kedvet kaptak egy hasonló szervezet felállítására hazájukban. Kilátásba helyeztek egy szakmai meghívást, amennyiben segítségre szorulnak polgárőr szervezetük felállításában.

forrás egy része: szigetszentmiklos.hu

 

ELBIR februári közleménye

Még nincs vége a télnek

 

 

Ne legyünk könnyelműek, a tavasz még várat magára. Mostanában a hó és az eső folyamatosan váltja egymást, a hajnali fagyok komoly veszélyeket rejtenek. Ha azt észleljük, hogy a hőmérséklet fagypont alatt van hó, vagy eső esett az előző napon akkor számíthatunk jégréteg kialakulására, emiatt fokozott óvatossággal közlekedjünk, mind gyalogosan, mind gépjárművel. Kiemelten figyeljünk a lépcsőkre, illetőleg lejtős útszakaszon. Erős intenzív havazás után, esetleg ónos eső idején villanyvezetékek, ágak megtörhetnek és letörhetnek a rájuk rakódó jég súlya miatt.

 

Ünnepi köszöntő

Minden kedves látogatónknak és polgárőr társunknak kellemes ünnepeket és sikerekben gazdag boldog új évet kívánunk!

(Ha valakinél nem cserélődött le a felső háttérkép, nyomja meg a Ctrl+F5-öt)

 

5. oldal / 13

Melyik honlap forma tetszik jobban?

Statisztika

Tagok : 52
Tartalom : 93
Webcímek : 3
Tartalom találatai : 427676
loader

box

Az alapoktól napjainkig...

Szavazások

Elégedett a Polgárőrség munkájával?

A lenti cikkeket a amivárosunk.hu oldalról mazsoláztuk

TV újság

Polgárőr rádió hallgatása

undefined

A BKV H6-os HÉV járatának utolsó járata Vágóhíd irányából Ráckeve felé közlekedő szerelvénye a menetrend szerint 23.35-kor indul.

 

undefinedA hétvégén eltűnt ló kiscsikót hozott napvilágra, amit ígéretünkhöz méltan bemutatunk az oldalon

 

 

undefined

2012.05.27-28. éjfél környékén a rendőrség és a tűzoltóság egy magányos lovat próbált elkapni a Csépi út környékén.

 

Creative Commons Licenc
Ez a Mű a Creative Commons Nevezd meg! - Ne add el! - Így add tovább! 2.5 Magyarország Licenc feltételeinek megfelelően szabadon felhasználható

.