Ki olvas minket

Oldalainkat 21 vendég böngészi
image image image image image
Köszöntő a lakosság felé
Pártl József
Technikai fejlődésünk
Regisztrációs segédlet

Honlap születik

Hosszas előkészítő munka után, végre megszületett a honlapunk. Külön köszönet a amivarosunk.info oldalnak, akik biztosítják számunkra a tárhelyet!

Rendelkezzen adója 1%-áról

Ha elégedett Egyesületünk munkájával, kérjük támogassa adója 1 százalékával! Kattintson a részletekért


Ma 2019. július 23., kedd, Lenke napja van. Holnap Kinga és Kincső napja lesz.
Betűméret
   

Videó kamerát találtunk

A Kavicsbánya-tó IV-es partszakaszán járőrszolgálat közben egy videó kamerát találtunk.

Természetesen nem a képen láthatót. Amennyiben valakinek hiányzik, vagy ismer olyat akinek eltűnt kérjük jelezze és visszaszolgáltatjuk.

 

Kocsi a tóban2

Alig egy hónapja számoltunk be egy Csepelről ellopott autóról és akkor még nem gondoltuk, hogy ma Húsvét napján folytatása lesz az ügynek. Reggeli járőrutunk folyamán egy furcsa tárgyra lettünk figyelmesek a szántőföld szélén lévő nádasban. Egy fegyver páncélszekrény volt. Mivel sejtettük, hogy lehet összefüggés az előzményekkel, értesítettük a rendőrséget. A rendőrök vizsgálódtak, majd intézkedtek egy rendőrségi raktárba történő szállításról.

husvet00001.jpghusvet00002.jpghusvet00003.jpghusvet00004.jpg

A nyuszi viszont ajándékkal is kedveskedett azért. Míg várakoztunk, jött egy kedves természetjáró úriember és beszélgetés közben elmondta videót is csinált a tóból kiemelt autóról.

 

A favágók még mindig dolgoznak

Tegnap délután lakossági bejelentés érkezett a Sós-hegyi polgárőröknek, illegális favágásról. A bejelentett területen nem találtak senkit, így járőrözni kezdtek. Kis idő elteltével előbukkantak az erdőből az "önkéntes favágók". Polgárőreink feltartóztatták őket, majd mivel nem tudtak kielégítő magyarázatot adni, bejelentették a rendőrségnek. A rendőrök csekkel honorálták az önkéntes munkát.

(a kép csak illusztráció)

 

Tavaszi körséta

Kora tavaszi sétánk alkalmával egy számunkra kellemes eseménnyel találkoztunk. Tulajdonos változás történt a már többször bemutatott "szemét telep"területén. Az új tulajdonos saját költségén kitakarította a területet. Kb. 200 m3 hulladékot szállított el. Javaslatunkra másfél méter magas földsánccal vette körül a viharsarkot. Bár biztos lesznek vállalkozó szellemű szemetelők akik át tudják dobni ezt a magasságot. A képen látható "mobil" wc nem a munkásoknak lett odakészítve.

 

Döntöttek!

OPSZ elnökségi ülésAz Országos Polgárőr Szövetség elnöksége fontos, és fajsúlyos témákról döntött tegnapi ülésén. Így döntöttek arról is, hogy 2013. június 29-én Pannonhalmán tartják meg az Országos Polgárőr Napot. A titkos szavazás eredményeként Pannonhalma tizenhat szavazatot kapott, míg a versenyben levő Békés hatot, és Komló kettőt.

 

4. oldal / 13

Melyik honlap forma tetszik jobban?

Statisztika

Tagok : 52
Tartalom : 93
Webcímek : 3
Tartalom találatai : 427668
loader

box

Az alapoktól napjainkig...

Szavazások

Elégedett a Polgárőrség munkájával?

A lenti cikkeket a amivárosunk.hu oldalról mazsoláztuk

TV újság

Polgárőr rádió hallgatása

undefined

A BKV H6-os HÉV járatának utolsó járata Vágóhíd irányából Ráckeve felé közlekedő szerelvénye a menetrend szerint 23.35-kor indul.

 

undefinedA hétvégén eltűnt ló kiscsikót hozott napvilágra, amit ígéretünkhöz méltan bemutatunk az oldalon

 

 

undefined

2012.05.27-28. éjfél környékén a rendőrség és a tűzoltóság egy magányos lovat próbált elkapni a Csépi út környékén.

 

Creative Commons Licenc
Ez a Mű a Creative Commons Nevezd meg! - Ne add el! - Így add tovább! 2.5 Magyarország Licenc feltételeinek megfelelően szabadon felhasználható

.