Ki olvas minket

Oldalainkat 40 vendég böngészi
image image image image image
Köszöntő a lakosság felé
Pártl József
Technikai fejlődésünk
Regisztrációs segédlet

Honlap születik

Hosszas előkészítő munka után, végre megszületett a honlapunk. Külön köszönet a amivarosunk.info oldalnak, akik biztosítják számunkra a tárhelyet!

Rendelkezzen adója 1%-áról

Ha elégedett Egyesületünk munkájával, kérjük támogassa adója 1 százalékával! Kattintson a részletekért


Ma 2019. július 23., kedd, Lenke napja van. Holnap Kinga és Kincső napja lesz.
Betűméret
   

Lakihegyi jelentés

A rendőrséggel és a katasztrófa védelemmel szorosan együtt működve 24 órás szolgálatot látunk el Lakihegyen. Feladatunk a terület lezárása és a kiürített házak őrzése. A védelmet ellátó személyeken kívül csak azon lakosok léphetnek be akik a területre szóló lakcímkártyával tudják igazolni magukat.

A katasztrófa turisták a legelképesztőbb kifogásokkal próbálnak bejutni, még hajnali 2 órakor is. Ezeket néha csak rendőri segítséggel lehet kezelni. Szerencsére a rendőrség nagy létszámmal képviselteti magát.

Nagyon sok önkéntes jelentkezik a nap minden szakában. Adományozók is szép számmal jönnek akik vízzel, étellel  próbálnak segíteni a védekezésben résztvevőknek.

 

Árvízvédelem Lakihegyen

Polgárőrségünk is kivette a részét az árvízvédelmi készülődésből. Szigetszentmiklós-Lakihegy, Lagúna utcában segítettünk az ottani lakosoknak homokzsákokból járósávot építeni. A szakemberek estére számítanak a terület víz alá kerülésére. A polgárőrség 24 órás szolgálatot rendelt el a kilakoltatott utcák ellenőrzésére.

Külön köszönet Borbély Péterné fuvaros vállalkozónak aki ingyen és bérmentve biztosítja a homokot és a fuvart!

A homokzsák pakolásban résztvevő polgárőrök névsora és további képek, videók a "Bővebben" gombra kattintva elérhetőek. A képeket folyamatosan bővítjük.

 

 

Tüntetés a bankoknál

Ma (2013-05-29-én) Szigetszentmiklóson és környékén a Koppány csoport szervezésében lakossági tüntetés volt a banki hitelek ellen. A tüntetés szabályosan zajlott az előre bejelentett módon. A gyülekezés a hévállomásnál lévő kínai üzlet parkolójában volt. Az üdvözlő beszéd után, 09.45-kor indult el az autós konvoj a városközpont irányába. Minden banknál megálltak és beszédet mondtak. Több autójuk is kihangosító berendezéssel volt ellátva, így messziről is hallhatta mindenki.

A szervezők többször is megköszönték a rendőrség segítségét, akik biztosították az útvonalakat. Polgárőrségünk is segítette a rendőrség munkáját.

 

Drogmentes maraton futás

Polgárőrségünk is részt vett az alábbi rendezvény biztosításában:

2013. május 26-án, 42 nap és 2100 km megtétele után visszaérkezik Budapestre a Drogmentes Magyarországért Maraton. 

A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat és a Fővárosi Önkormányzat által közösen szervezett gyermeknapi programjára május 25-26-án kerül sor a Városligetben.

Erre a már hagyományos és igen népszerű színvonalas programra melyre tavaly közel 400 000 gyermek és felnőtt látogatott ki érkezik meg a 12. drogmentes Magyarországért Maraton 14:00-kor.

 

 

Majális 2013

Rendhagyó módon ebben az évben is a Kéktó Szabadidő parkban lett megtartva a Majális. A szokásoknak megfelelően Polgárőrségünk biztosította a forgalom elterelések miatt a helyszínt. Mivel csak 11-15 óráig voltam szolgálatban, így elég kevés információval tudom kommentálni a napot. Azt a pár képet megnézhetitek a "Tovább a képekhez" kattintva.

 

3. oldal / 13

Melyik honlap forma tetszik jobban?

Statisztika

Tagok : 52
Tartalom : 93
Webcímek : 3
Tartalom találatai : 427672
loader

box

Az alapoktól napjainkig...

Szavazások

Elégedett a Polgárőrség munkájával?

A lenti cikkeket a amivárosunk.hu oldalról mazsoláztuk

TV újság

Polgárőr rádió hallgatása

undefined

A BKV H6-os HÉV járatának utolsó járata Vágóhíd irányából Ráckeve felé közlekedő szerelvénye a menetrend szerint 23.35-kor indul.

 

undefinedA hétvégén eltűnt ló kiscsikót hozott napvilágra, amit ígéretünkhöz méltan bemutatunk az oldalon

 

 

undefined

2012.05.27-28. éjfél környékén a rendőrség és a tűzoltóság egy magányos lovat próbált elkapni a Csépi út környékén.

 

Creative Commons Licenc
Ez a Mű a Creative Commons Nevezd meg! - Ne add el! - Így add tovább! 2.5 Magyarország Licenc feltételeinek megfelelően szabadon felhasználható

.